JoroManolov | Za men
16614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16614,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

Лично, от Жоро Манолов:

Добре дошли в моят сайт, където ще видите, начина по който отразявам  най-щастливия ден на една двойка, може би един ден и Вашата сватба, кръщене или друг щастлив повод. Поздравления, защото ако сте се тук, сигурен съм, че Ви предстои важно събитие в живота.  
Винаги съм знаел че фотографията е моята страст, но сватбената фотография и емоцията на гостите  е специалната тръпка, която пристрасти професионалиста в мен и превърна моята работа в начин на живот. Отдаден съм на сватбената фотография, защото обичам забавлението и специфичната емоция на сватбите.  Харесва ми да запечатвам моменти и да ги правя вечни с моят фотоапарат. Ако ви хареса работата ми и искате да научите повече за мен, ще се радвам да се срещна с Вас.

Тук също може да се запознаете и с другото ми Аз, да разгледате фотографии от професионалния ми опит  с колегите от „Шоуто на Слави”, „ Куку Бенд”, както и многобройните формати, заснети за „Седем осми” АД. За мен е истинско удоволствие и чест вече почти десет години да наричам колегите си семейство, а всеки работен ден с тях впечатляващ.